Borstvoeding

Borstvoeding is de meest gezonde keuze voor een baby. Moedermelk heeft immers alles wat een baby nodig heeft en méér. Het beschermt tegen ziektes, is altijd binnen handbereik, prima op temperatuur en een heerlijk intiem moment voor mama en baby. Helaas is de beeldvorming vaak onvoldoende of onrealistisch en is borstvoeding nog te weinig zichtbaar in het straatbeeld.

Borstvoedingslabel: 'Hier kan je baby rustig eten'

Borstvoeding geven is een natuurlijk gebeuren en de beste voeding voor elk kind. De wereldgezondheidsorganisatie en Kind & Gezin raden aan om borstvoeding te stimuleren.

Je geeft borstvoeding, je gaat op stap en je wil weten waar je je baby kan voeden.

Kijk dan zeker uit naar deze sticker! De Limburgse sticker wordt momenteel niet meer gedrukt, in de toekomst zullen enkel nog de stickers van wegwijs borstvoeding gebruikt worden.

Cafés, restaurants, brasseries of andere openbare plaatsen geven met deze sticker aan dat je er welkom ben om je baby te voeden.

Heb je zelf café, restaurant, brasserie of andere zaak met een hart voor borstvoeding?

Vraag een sticker aan via www.wegwijsborstvoeding.be of het Expertisecentrum Kraamzorg van jouw provincie. Kleef hem goed zichtbaar op de deur of het raam van je zaak .